Finetax B.V.
 
Welkom bij Finetax

Welkom bij Finetax

mr. R.P.M. Dielissen / zaterdag 26 december 2015 19:50 / Algemeen, Informatie

Finetax is een fiscaaljuridisch advieskantoor en is uitsluitend actief op de zakelijke markt.

Finetax biedt gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van bedrijfsopvolging, structurering van de onderneming(sactiviteiten) en fusies & overnames. Zowel nationaal als internationaal. Hierbij ligt de nadruk op de zogenaamde dga-praktijk en familiebedrijven.

Daarnaast beschikt Finetax over ruime ervaring op het gebied van het formele belastingrecht. Hierbij kunt u denken aan de begeleiding en advisering bij belastingcontroles en fiscale boekenonderzoeken, advisering ten aanzien van fiscale boetes, alsmede begeleiding en advisering met betrekking tot fiscale procedures (zowel bezwaarprocedures bij de belastingdienst als (hoger) beroepsprocedures bij Rechtbank en Gerechtshof).

Finetax staat garant voor hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening. Korte lijnen, een korte reactietijd, een goede bereikbaarheid en het motto “afspraak = afspraak” staan hoog in het vaandel.

Finetax is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en beschikt over een uitgebreid netwerk (zowel in Nederland als daarbuiten) aan specialisten op het gebied van omzetbelasting, loonbelasting, formeel belastingrecht (v.w.b. bestuurdersaansprakelijkheid en cassatie-procedures bij de Hoge Raad) en tax accounting. Voorts staat een uitgebreid netwerk ter beschikking op het gebied van internationaal belastingrecht in het algemeen en het Belgische en Duitse belastingrecht in het bijzonder.

Recent

Fiscaal Actueel 12 mei 2016 Fiscaal Actueel 31 januari 2016 Fiscaal Actueel 23 december 2015 Wie is Finetax? Welkom bij Finetax Fiscaal Actueel 15 november 2015

Redacteuren

mr. R.P.M. Dielissen

Contact

+31 (0)40 7470168 info@finetax.nl